Jansens Elektrotechniek

Diensten – Boiler vervangen

Boiler vervangen

Is uw boiler toe aan vervanging? Oudere boilers zijn vaak een stuk minder zuinig dan nieuwe boilers. Nieuwe boilers worden zo gemaakt dat ze enorm zuinig zijn. En dat merkt u in uw portemonnee. Een boiler vervangen is een kleine moeite. Bij Jansens Elektrotechniek hebben wij dit snel voor u geregeld. Zo bent u ervan verzekerd dat u niet te veel betaalt, en weet u zeker dat uw boiler weer goed werkt.

Installeren
Jansens Elektrotechniek installeert uw boiler binnen no-time. Wij hebben geschoolde medewerkers tot onze beschikking, die op de hoogte zijn van de laatste trends rondom boilers. Zo bent u ervan verzekerd dat u een boiler krijgt die het jarenlang doet en bovendien zuinig is in verbruik.

Verschillende merken boilers
Wij werken onder andere met Daaldrop en Inventum.
Daarnaast werken wij met de Close-in Compact van Itho-Daalderop. Ook deze boiler is erg klein, hij past namelijk achter de plint onder een keukenkastje. Dat is nog eens ultieme ruimtebesparing!

Repareren
Is uw boiler defect, dan kijken wij eerst of de boiler nog te repareren is. Is dit het geval, dan zullen wij tot reparatie overgaan. Hierdoor wordt de levensduur van uw boiler verlengt, en scheelt het u geld ten opzichte van een nieuwe boiler aanschaffen. De monteurs van Jansens Elektrotechniek hebben veel vakkennis, en kunnen dus snel zien of uw boiler nog repareerbaar is.

Wilt u uw boiler laten vervangen of repareren? Neem dan snel contact op met Jansens Elektrotechniek, de specialist in uw omgeving.