Jansens Elektrotechniek

Diensten – Databekabeling laten aanleggen

Databekabeling laten aanleggen

Tegenwoordig hebben alle huishoudens een internetverbinding. Maar die internetverbinding komt er niet zomaar, er moeten kabels voor worden aangelegd. U wilt natuurlijk dat deze kabels zo min mogelijk in het zicht liggen. Soms is dit een lastige klus, en wilt u een elektricien inroepen. Jansens Elektrotechniek kan u hiermee goed helpen.

UTP en Coax
Wij leggen zowel UPT- als Coax-kabels aan. Ondanks dat veel dataverbindingen tegenwoordig draadloos verlopen, zijn kabelverbindingen het meest betrouwbaar en storingloos. U wilt natuurlijk geen gehaper op uw tv of computer. Kies er daarom voor om kabels aan te leggen en netjes weg te werken. Daar heeft u jarenlang plezier van.

Repareren
Naast het aanleggen van databekabeling, repareren wij deze ook. Is er een draadje dat niet meer reageert, of heeft uw hond de kabels te pakken gekregen? Geen nood, Jansens Elektrotechniek lost dit zo voor u op. Op vakkundige wijze kunnen wij de kabels repareren zodat ze weer jarenlang meegaan.

Slechte kwaliteit kabels
Helaas zien wij steeds vaker dat er veel slechte kwaliteit kabels in de handel zijn. Deze kabels zijn vaak erg goedkoop, en lijken op het eerste opzicht ook gewoon te werken. Helaas zijn deze kabels op de lange termijn snel stuk. Daarom is het belangrijk dat u de juiste kabels aanschaft, zodat u deze niet steeds hoeft te vervangen. Jansens Elektrotechniek adviseert u bij het aanschaffen van nieuwe kabels. Door onze jarenlange ervaring en grote kennis kunnen wij u precies vertellen welke kabels van goede kwaliteit zijn. Zo heeft u er jaren plezier van.

Kabelbreuk
Kabelbreuken komen helaas weleens voor. Ook hierbij kan Jansens Elektrotechniek u helpen. Wij sporen uw kabelbreuk binnen no-time op, zodat we deze kunnen herstellen.

Neem nu vrijblijvend contact op met Jansens Elektrotechniek als u meer wilt weten over databekabeling en het aanleggen of repareren hiervan. Met onze expertise en vakkennis adviseren wij u graag.