Jansens Elektrotechniek

Diensten – Elektra aanleggen

Elektra aanleggen

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat uw elektra kan aanleggen? Dan bent u bij Jansens Elektrotechniek op het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring in de elektrotechniek is Jansens dé betrouwbare elektricien in uw omgeving.

Vervangen
Wilt u uw elektra vervangen? Of u nu een (licht)schakelaar wilt laten repareren of een elektrisch apparaat wilt aansluiten, u bent bij Jansens Elektrotechniek op de juiste plaats. Het vervangen van uw elektra is zo gebeurd, en zo heeft u er weer jaren plezier van.

Lichtschakelaars repareren
Jansens Elektrotechniek repareert uw lichtschakelaars. Werkt uw lichtschakelaar niet meer optimaal? Dan moet deze gerepareerd worden. Jansens Elektrotechniek doet dit dagelijks, en voor ons is het dus een fluitje van een cent.

Elektrische apparaten aansluiten
Heeft u een nieuwe televisie of computer gekocht? Dan wilt u deze zo snel mogelijk geïnstalleerd hebben, zodat u er zo snel mogelijk gebruik van kunt maken. Laat daarom uw elektrische apparaten aansluiten door een gespecialiseerd bedrijf als Jansens Elektrotechniek. Zo bent u ervan verzekerd dat uw apparaten jarenlang zonder problemen werken.

UNETO / Techniek Nederland erkend
Wij werken uitsluitend als UNETO / Techniek Nederland en Sterking erkend installateur, conform de NEN 1010 norm. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van wandcontactdozen of schakelaars, en kunnen u helpen met een complete installatie in uw woning. De merken waarmee wij werken zijn Jung en Gira. Of het nu om standaard schakelmateriaal gaat of luxe schakelmateriaal, Jansens Elektrotechniek heeft het zo geïnstalleerd.

Neem nu vrijblijvend contact op met Jansens Elektrotechniek. Bel 06 – 2001 18 18.