Jansens Elektrotechniek

Diensten – Internetaansluiting aanleggen + WIFI

Internetaansluiting aanleggen + WI-FI

Tegenwoordig is in ieder huishouden wel een internetverbinding te vinden. Dat is niet gek, want we leven in een heus internettijdperk. Internet is onmisbaar in onze samenleving. Of u het nu dagelijks voor uw werk moet gebruiken, of af en toe om iets op te zoeken.

Wi-Fi
Als u elektrische apparaten zoals een mobiele telefoon of een tablet hebt, wilt u natuurlijk niet aan een draadje hangen terwijl u van het internet gebruikmaakt. Door middel van Wi-Fi wordt uw internetverbinding draadloos. Zo kunt u lekker op de bank zitten met uw tablet en daarop surfen op internet. Maar ook een laptop kunnen wij draadloos verbinden met internet. Wij zorgen ervoor dat de kabels naar uw Wi-Fi modem keurig worden weggewerkt in de muur, zodat deze niet in het zicht liggen.

Bel ons nu
Jansens Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van internetaansluitingen. Er is altijd een monteur bij u in de buurt die uw internetverbinding snel aan kan leggen. Neem nu vrijblijvend contact op met ons op ons telefoonnummer 06 – 2001 18 18.